sábado, 9 de octubre de 2010

Nou Spa i noves habitacions a l'Hotel Gran Claustre

El nou circuït termal disposa d'una piscina activa a 36º amb bancs d'hidromassatge, cascada, raigs cervicals, hot-tub, pilta d'aigua freda a 12º, sauna, bany de vapor amb cel estrellat i cromoteràpia, font de gel, dutxes de sensacions, banc tèrmic i srevei de tisanes. A www.granclaustre.com , poden veure tota l'interessant i extensa carta de serveis i massatges tant d'estètica com de bellesa. I des d'aquesta setmana com a novetat: Aquagym! No esperi més i truqui al 977651567 per informar-se i reservar.
 
Fa poc també van inaugurar 19 Noves Habitacions temàtiques, aquesta vegada ambientades amb tons de minerals i pedres precioses tals com Turquesa, Marfil, Ambar, Rubí... L' arquitecte Glòria Duràn ha encapçalat la creció d'aquests nous ambients de somni...
 

Trailer en HD de Tron (2010)

Microsoft E3 Kinect Video Kinect Demo

Sale la primera consola de video-juegos, pero SIN MANDOS. Esta consola se controla por la voz y por los movimientos de tu cuerpo.


Record del Mundo de FreeDiving


El 10 de abril de 2009 el buceador neozelandés William Trubridge estableció un nuevo récord mundial de buceo libre al descender 88 metros sin aletas y sin ayuda de ningún tipo. Durante 3 interminables minutos y 30 segundos, Trubridge descendió a las profundidades del Dean's Blue Hole (en Bahamas) y regresó para contarlo.

Spotify: versión limitada de 20h

Spotify ha sacado una versión Open gratuita y limitada a 20 horas de escucha al mes, para esta modalidad no se necesita invitación, simplemente te tienes que registrar en esta web: 

https://www.spotify.com/es/get-spotify/go/open

WRC 2010 - Salto de Loeb

WRC Rally Polonia - Más de Novikov

Rally de Finlandia 2009 WRC - Salto de Novikov

Nintendo 3DS: 1ª Consola en 3D